torsdag 27 januari 2011

Å kära sol, du är så saknad!


Väntar på att det ska bli lite ljusare ute så jag och Buffy kan ta en promenad, klockan är 06.21 och vi har vart uppe sen 5. Vaknade när mamma gick till jobbet. Men det är så mörkt ! Längtar verkligen starkt till våren nu då fåglarna kvittrar för fullt just nu, dimman över sjön lagt sig och solen gått upp...Åh va underbart! Är kanske en sol-människa trots allt? Det är trots allt nyttigt med sol, vi måste ju ha sol för att leva...eller allt behöver sol för att leva och man är ju så mycket gladare. Kom fort!

Är proppmätt...åt en lite för stor frukost, men nyttig! Och har druckit mycket vatten. Efter promenaden med Buffy är det dags för ett träningspass och sen har jag tre böcker som ska läsas ut. US diplomacy, The history of The United States och en jätteintressant bok som heter 101 historiska myter. Där kan man läsa om all sådan fakta man tagit för givet är sann. Anastasia till exempel, överlevde aldrig, hon dog tillsammans med resten av sin familj. Marie Antoinette sa aldrig -"Låt de äta bakelser!" och även på medeltiden visste man att jorden var rund. Sjömännen till exempel, kunde se det tydligen när de såg masterna på en båt först innan de kunde se resten komma fram bakom horisonten... Duuh...! Det vanliga folket visste säkert inte det eller tänkte inte heller så mycket på det men de lite mer bildade, intresserade och som sagt sjömännen, visste och det finns tydliga bevis för det.

Ikväll ska jag på bio med Caroline och hennes lillasyster, vi ska se på Narnia, tror det är tredje delen. Såg aldrig andra men tror inte det spelar så stor roll.
Planen var att skicka in min efternamns anökan idag men än så länge har jag bara kommit fram till Dovelle och möjligvis även Love, tycker det låter så himla fint på svenska om man uttalar det rätt och på engelska betyder det ju något fint så =) Men det tredje ...att det ska vara så himla svårt att komma på. Måste sitta och kämpa med det idag!
Har alla 3 säsonger av Laguna Beach att se på också! Woohoo!!! Happy Happy =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar